Estetiske behandlinger

Les om våre ulike estetiske behandlinger.

Rens:

En grundig rens med det nyeste innen fjerning av misfarginger, tannstein og annet bakteriebelegg med EMS Airflow, Perioflow og No Pain ultralydscaler. Vi benytter også Aqua Care med høy presisjon.

Airflow er en effektiv måte å rengjøre tennene på. Belegg og misfarginger fjernes på en effektiv og smertefri måte. Tennene saltblåses med vann og natriumbikarbonat tilsatt smaksstoff. Misfarging av røyk, rødvin, kaffe, te og lignende fjernes med airflow. Resultatet er glattere, renere og hvitere tenner. Metoden er skånsom og behagelig.

Perioflower spesielt beregnet for pasienter med periodontitt. Med Perioflow benyttes et pulver som kan brukes både over og under tannkjøttet. På denne måten får vi renset dype tannkjøttslommer, slik at man får rene tannflater over og under tannkjøttet. Dette pulveret er også fint å bruke på implantater og kroner da det er skånsomt og lett fjerner smuss som har lagt seg i rillene på implantatene eller under kronekantene.

Piezon No Pain scaler fjerner tannstein skånsomt og effektiv. Med den nye No-pain teknologien blir tannstein samt misfarging vibrert vekk fra tannflaten uten ising.

 

Fasetter:

Dersom tenner har ugunstig form, farge eller mange slitte fyllinger lager vi i samarbeid med tannteknikker de fantastiske keramikk fasettene i eMax fra Ivoclar Vivadent. Disse er helt naturtro og lages med ypperste presisjon.

Kroner:

Hvis større deler av tannen er ødelagt lager vi kroner som vi sementerer permanent på tannen. Her har vi et utvalg av materialer vi velger ut ifra ønskelig estetikk og styrke. Vi bruker den nyeste skanneteknologien for å filme tennene. Filen sendes til tannteknikker for videre bearbeiding og kronen kan settes på innen 7-10 dager.

Usynlig regulering:

Vi bruker to leverandører, Dentiline og ClearCorrect. Begge leverandørene lager transparente skinner av plast, som fremstilles ved hjelp av datateknologi. Vi bruker en skanner som filmer tannsettet og bittforholdene. Du får se en animert film av utgangspunktet for tannstillingen din og behandlingsforløpet til din endelige tannstilling. Behandlingsforslag og pris er individuelle. Skinnene er enkle i bruk og plasseres lett på tennene, og dermed endres tennenes posisjon gradvis – helt til du har oppnådd det resultatet du ønsker. Grundig rens er alltid inkludert etter endt behandling hos oss.

Tannbleking:

Vi tilbyr kun hjemmebleking fra Opalescence Go. Dette er prefabrikkerte forhåndsfylte blekeskinner med 6 % hydrogenperoksid, kaliumnitrat og fluor som reduserer sensitiviteten og styrker tennene. Skinnene er laget i Ultrafit materiale som gjør at skinnene har en komfortabel passform. De skal brukes mellom 60-90 min pr. dag opptil 10 dager. Fordelen med disse er at de kan brukes selv om du har endret på fyllinger i tannsettet ditt.

Icon-behandling mot hvite flekker på tannflaten:

Icon er et infiltrat vi smører på tennene for å redusere hvite skjemmende flekker på tennene. Et spennende og nyutviklet non-operativt behandlingsalternativ.